MEDIC ROMÂN, UCIS în Marea Britanie de către PROPRIUL FIU: Tânărul, suspectat de o CRIMĂ DUBLĂ

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un tânăr român de 22 de ani, Andrei-Mihai Simion-Munteanu, este acuzat că și-a omorât mama, doctorul Premm Monti și pe partenerul acesteia, Robert Tully. El a fost audiat astăzi în acest caz.

Andrei-Mihai Simion-Munteanu, un tânăr român în vârstă de 22 de ani, este acuzat că și-a omorât mama și pe partenerul acesteia. Acuzațiile datează din luna august, când polițiștii din Lincoln au găsit fără suflare o femeie de 51 de ani și un bărbat de 71 de ani, într-un bungalow din Branston. Femeia ucisă, Premm Monti, este chiar mama tânărului.

Potrivit primelor informații, este vorba de Premm Monti, o femeie originară din România, de profesie doctor și Robert Tully, un bărbat din Statele Unite ale Americii. Cei doi au fost găsiți morți într-o casă situată pe Lincoln Road, în 5 august, dar ar fi fost uciși undeva între 27 iulie și 30 iulie a acestui an.

Descoperirea celor două cadavre a impresionat comunitatea unde locuiau cei trei. Potrivit publicației Times.com, cuplul româno-american era foarte pritenos, iar Leea Monti, mamă a trei copii, era medic și avea afacerea ei în domeniul medical pe care o conducea chiar în locul unde a fost găsită moartă alături de soțul american. Ei doar ce se întorseseră din SUA, unde au fost în concediu, soțul său dorindu-și să petreacă Ziua Independenței SUA - 4 iulie, pe meleagurile natale.

Femeia ucisă, Leea Premm Monti, a lucrat ca doctor în județul Suceava, înainte de a se muta în Marea Britanie. Ea a studiat Chimie și fizică la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași și ulterior a urmat cursurile de Medicina Generală la Universitatea de Medicină și Farmacie București, Carol Davila, potrivit publicației lincolnshirelive.co.uk. În Marea Britanie a a lucrat în Unitatea Francis Willis de la Spitalul Lincoln County.


Andrei Simion-Munteanu, fiul doctorului Leea Monti, a fost prezentat astăzi în fața unui judecător de la Curtea Lincoln Crown. Cetățeanul român a apărut în instanță prin tele-conferință și a vorbit doar pentru a-și confirma numele, data nașterii și naționalitatea, în timpul audierii de 10 minute. Nu i s-au adus acuzații și nu a existat o cerere de cauțiune în cazul său, penrtu moment.

El a fost arestat, în luna august, de judecătorul John Pini și acuzat de moartea celor doi. Următoarea audiere a Curții din Lincoln este programată pe 10 decembrie. Procesul său este programat să înceapă pe 3 februarie, anul viitor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel