Tânăr român, acuzat de crimă în Irlanda: A ucis un bărbat, apoi i-a abandonat cadavrul, decapitat, într-o grădină

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român, de 29 de ani, va fi judecat, fiind acuzat de uciderea lui "Frankie" Dunne în Cork. Acesta din urmă, tatăl a trei copii, a fost găsit decapitat într-o grădină. Presupusul său criminal a fost găsit în România și extrădat.

Frankie Dunne a fost găsit mort pe terenul unei case din Boreenmanna Road pe 28 decembrie, 2019. Un român este acuzat în legătură cu uciderea bărbatului, tată a trei copii, în vârstă de 64 de anii. Cadavrul acestuia, dezmembrat, a fost găsit în grădina unei case abandonate din orașul Cork în 2019. Corpul neînsuflețit era decapitat. Cazul a fost trimis mai departe la Tribunalul Penal Central, unde va fi judecat în legătură cu crima.

Francis "Frankie" Dunne, decedat pe Churchfield Avenue, Knocknaheeny, în Cork, a fost găsit mort pe terenul unei case din Boreenmanna Road, în oraș, la 28 decembrie 2019. Victima a fost văzută ultima dată în viață pe 27 decembrie 2019, părăsind centrul de sprijin ridicat pentru persoanele fără adăpost al lui Cork Simon, Clanmornin House, situat pe Boreeenmanna Road, în partea de sud a orașului.

 

Tânăr român, acuzat de crimă în Irlanda

 

Ionuț Cosmin N., în vârstă de 29 de ani, a apărut în fața unei ședințe speciale a Tribunalului districtual din Cork la 3 decembrie, fiind acuzat în legătură cu crima, potrivit echolive.ie.

Astăzi, el s-a prezentat în fața aceleiași instanțe, după ce și-a încheiat perioada de izolare, care era obligatorie ca urmare a protocoalelor Covid-19.  Românul a fost nevoit să meargă la izolare deoarece a fost arestat în România în baza unui mandat european de arestare.

Inspectorul Ray Dunne a declarat că DPP a dispus judecarea prin rechizitoriu la Tribunalul Penal Central. Avocatul românului a declarat că clientul său intenționează să depună o cerere de eliberare pe cauțiune la Înalta Curte în timp util.

 

A ucis un bărbat, apoi i-a abandonat cadavrul, decapitat, într-o grădină

 

Judecătoarea Olann Kelleher a acordat asistență juridică gratuită în acest caz, pentru a facilita numirea a doi avocați pentru proces și de a traduce în limba română registrul de probe. Astăzi instanța a validat arestatul preventiv până la următoarea înfățișare în fața Curții Penale Centrale, la o dată care urmează să fie stabilită.

Românul este acuzat că, între 27 și 28 decembrie 2019, la Castle Greine din Boreenmanna Road, în orașul Cork, l-a ucis pe Frankie Dunne. Anterior, instanța l-a audiat pe detectivul Garda Alan McCarthy, care a declarat că bărbatul, din  comuna Dâmbovițeană Braniștea, a fost arestat la 3 decembrie, la ora 15.37, pe aeroportul din Dublin.

[citeste si]



 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel