Tânăr român, acuzat de crimă în Elveția. Riscă 18 ani de închisoare

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român este acuzat de crimă în Elveția, într-un caz care a șocat comunitatea din localitatea Birmenstorf.

Un român în vârstă de 25 de ani este acuzat de omor, în Elveția. Gestul său a cutremurat comunitatea din Birmenstorf. Descoperirea tragică a fost făcută de autorități în luna septembrie 2022. Corpul neînsuflețit al unui bărbat elvețian în vârstă de 60 de ani a fost găsit într-un hotel local, iar autoritățile au reușit să identifice rapid doi suspecți.

Conform publicației 20 Minuten, moartea bărbatului nu a fost imediat observată din cauza șederii îndelungate a acestuia. Cei doi suspecți, un român de 24 de ani și un german de 23 de ani, au fost arestați sub bănuieli de omor și au fost descoperiți că locuiau în același hotel, pe același etaj cu victima.

Autopsia a arătat că bărbatul decedat a suferit leziuni grave, provocate de lovituri la nivelul capului, gâtului și toracelui. Potrivit declarațiilor Parchetului din Baden, decesul a survenit prin asfixiere, în urma unei presiuni exercitate asupra toracelui și gâtului.

Investigațiile au indicat implicarea directă a celor doi bărbați reținuți în acest act violent. Din interogatorii, a rezultat că între cei trei protagoniști a avut loc un conflict anterior tragicului incident. Confruntarea dintre cei doi inculpați și victima a escaladat, culminând cu evenimentul tragic.

Parchetul consideră că românul de 25 de ani este principalul responsabil, având în vedere nivelul de violență manifestat în comiterea crimei. Acesta este acuzat de omor, iar procurorii solicită o pedeapsă de 18 ani de închisoare.

În cazul celui de-al doilea inculpat, tânărul german pare să fi avut un rol mai pasiv, fiind acuzat pentru agresiune și neacordare de prim ajutor. Pentru aceste acuzații, se solicită o pedeapsă de 5 ani de închisoare.

 

-------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel