Tânăr, revoltat de prețurile de la Târgul de Crăciun din București: "Uitați pe ce am dat 92 de lei"

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok

Un tânăr a stârnit un val de reacții pe rețelele sociale după ce a postat un videoclip pe TikTok în care arată pe ce a cheltuit suma de 92 de lei la Târgul de Crăciun din Sectorul 3. 

Videoclipul a devenit viral, strângând peste 7000 de aprecieri și sute de comentarii din partea internauților, majoritatea exprimându-și nemulțumirea față de prețurile aparent exagerate ale produselor din cadrul târgului.

 

„Mai bine mănânc niște mici de la Obor"

 

Tânărul a împărtășit urmăritorilor săi că a cheltuit 92 de lei pe o frigăruie, un cârnăcior, o porție de trei mici cu muștar, o pită și un suc. Cu toate că acest lucru ar părea o achiziție modestă, suma de final a fost una neașteptată, oamenii exprimându-și dezamăgirea în comentarii.

Unul dintre utilizatori a comparat prețul micilor de la Târgul de Crăciun din Hala Laminor cu cel de la Obor, afirmând că "mai bine mănânc niște mici de la Obor". De asemenea, alți internauți au speculat că organizatorii târgului cer sume prea mari pentru standuri, iar asta se reflectă în prețurile produselor.

"Organizatorii au cerut de la 10.000 de euro în sus pentru un stand acolo, deci prețurile mari vin de la sine", a comentat cineva.

 

Prețuri de neimaginat la Târgurile de Crăciun

 

Nemulțumirile nu s-au oprit doar la Târgul de Crăciun din Hala Laminor. Un comentariu a subliniat că la târgul de Crăciun din Drumul Taberei, un simplu burger mic costă 60 de lei. Chiar și din Craiova au venit relatări de prețuri aparent exagerate, un internaut menționând că aici cu 90 de lei "îți luai doar cârnatul, cartofi și lipie, se poate și mai rău".

Reacțiile de dezaprobare ale oamenilor se resimt dincolo de București și Craiova, unul dintre cele mai frumos împodobite orașe, cu internauți care au subliniat că prețurile mari sunt o problemă generalizată în toate târgurile de Crăciun. Un alt comentator a concluzionat: "Foarte mult! Au niște prețuri nesimțite la toate târgurile".

Deși există trei târguri de Crăciun în capitală, iar prețurile sunt piperate, majoritatea oamenilor trag la cel de la Hala Laminor. Secretul? Temperatura. Un aspect remarcabil este că hala este încălzită corespunzător, iar oamenii au posibilitatea de a sta cât doresc fără să resimtă frigul.

 

@thatandu #oguritamica #food #romania #mancare #mancaciosul ♬ sunet original - Andu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel