Sute de șoferi care veneau de la Electric Castle, opriți de polițiști. Mulți dintre ei, băuți și drogați la volan

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Sute de șoferi care veneau de la festivalul Electric Castle au fost opriți de polițiști.

Peste 700 de șoferi au fost testați cu aparatele etilotest și drugtest de către polițiști pe DN 1C, drumul spre Electric Castle, scrie publicația Monitorulcj.ro.

„Ieri, echipajele de poliție rutieră au acționat în cascadă pe DN1C E576, pentru prevenirea și combaterea consumului de alcool și substanțe psihoactive. În urma activităților, au fost aplicate 37 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 29.000 de lei, dintre care 5 pentru consumul de alcool. Pentru nerespectarea normelor rutiere, polițiștii au reținut 25 de permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce. În cazul a 12 autovehicule oprite pentru control în trafic și care au prezentat defecțiuni tehnice, s-au reținut certificatele de înmatriculare. Totodată, polițiștii rutieri au constatat 13 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, dintre care 12 pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive și 1 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, transmite IPJ Cluj.

Cu titlu de exemplu, la data de 15 iulie, în jurul orei 21.20, au oprit în trafic pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din județul Cluj.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv, astfel că acesta a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi recoltate mostre biologice, în vederea determinării cu exactitate a substanțelor consumate”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel