Sute de români blocați în aeroport: Două curse aeriene, spre Anglia și Italia, anulate

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Zeci de români au rămas bloați în aeroport, după ce ddouă zboruri au fost anulate în cursul zilei de azi. Este vorba despre zborurile București - Treviso și București - Londra.

Aeronava, deținută de compania Wizz Air, a fost lovită de fulger într-un zbor anterior. De aceea reprezentanții companiei au decis să o țină la sol pentru verificări suplimentare.

Prin urmare, două curse, care urmau să fie efectuate de aceeași aeronavă, au fost anulate: una în cursul dimineții și una la orele prânzului.

La cursa București - Treviso, urmau să urce la bord 214 de pasageri, iar la cursa București - Londra - 223 de pasageri, transmite Digi24.

Reprezentanții companiei spun că pasagerilor li s-a oferit un program alternativ de zbor sau li se va rambursa contravaloarea biletelor.

„Wizz Air confirmă că zborul W6 3159 de la București la Treviso din 29 iunie a fost anulat din cauza faptului că aeronava a trebuit să fie supusă unor verificări tehnice neplanificate după ce a fost lovită de fulger pe un zbor anterior. În consecință, zborul W6 3009 de la București la Londra Luton a fost și el anulat”, a transmis compania aeriană.

„Pasagerii afectați au fost informați și li s-a oferit un program de zbor alternativ, opțiunea unei rambursări complete sau 120% din tariful achitat inițial sub formă de credit de companie. Pasagerii care au nevoie vor primi, de asemenea, cazare la hotel. Wizz Air își cere sincer scuze tuturor pasagerilor afectați, dar siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavelor noastre este prioritatea noastră numărul unu”, a mai precizat Wizz Air.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel