SUSPICIUNI. Cumpănașu va cere o CONTRAEXPERTIZĂ în străinătate pe ADN-ul Alexandrei

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Alexandru Cumpănașu va solicita o contraexpertiză în străinătate, după ce rezultatele de la IML au confirmat spusele monstrului: Alexandra a fost incinerată în butoiul din curtea casei.

Alexandru Cumpănașu a declarat, vineri seara, după ce INML a anunțat că ADN-ul prelevat din oasele care se aflau în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă este al Alexandrei, că va solicita o contraexpertiză în străinătate.

"Eu încă nu am discutat cu verii mei și nu vreau să fac asta acuma, însă mâine le voi propune o contraexpertiză și dacă vor fi de-acord o vom realiza undeva în străinătate, chiar dacă cei de la IML au cele mai bune aparate, pentru liniștea noastră sufletească trebuie să facem acest lucru", a spus Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei ucise la Caracal de Gheorghe Dincă.

Amintim că ADN-ul din oasele găsite de la domiciliul lui Gheorghe Dincă și analizate de INML este al Alexandrei, potrivit unui raport al instituției. Ministrul Justiției a anunțat familia.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că anchetatorii i-au transmis ministrului Justiției că ADN-ul este al Alexandrei, iar ulterior, Ana Birchall a informat familia minorei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel