Suspendare Iohannis. Românii vor să iasă în stradă pe 20 iunie

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Imediat după ce în presa din România au apărut informații conform cărora PSD-ul ar pregăti suspendarea președintelui Klaus Iohannis, s-a adus în discuție posibilitatea organizării unui protest. 

Astfel, pe facebook a început să circule un eveniment care invită oamenii la protest pe data de 20 iunie, în fața Parlamentului. 

Iată mesajul: 

Pe 20 IUNIE, incepand cu ora 14:00, haideti in fata Parlametului Romaniei pentru a da un semnal de alarma fata de ceea ce pregateste PSD-ul: SUSPENDAREA Presedintelui Klaus Iohannis! Este imperios necesar ca pe 20 iunie sa fim la Parlament, pentru ca este foarte probabil sa il suspende pe Presedinte!

"PSD ar putea declanșa procedura de suspendare din funcție a președintelui Klaus Iohannis miercurea viitoare, pe 20 iunie, dată la care a fost convocată deja o ședință comună a Camerei Deputaților și Senatului, au declarat pentru G4Media.ro surse politice. Ședința a fost aprobată miercuri dimineață de Birourile Permanente reunite. Potrivit surselor G4Media.ro, ordinea de zi aprobată oficial ar putea fi suplimentată pe 20 iunie cu cererea de suspendare, la fel cum s-a întâmplat în 2012 la suspendarea lui Traian Băsescu în Parlament.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel