Susținătorii lui Liviu Dragnea, mesaj pentru Diaspora: „Băteam la ei până nu mai suflau. Gazele au fost nimic. Trebuiau împușcați“

Susținătorii lui Liviu Dragnea de la ÎCCJ au spus, la unison, că protestele din 10 August au fost plătite și că Jandarmeria a procedat corect pulverizând gaze în protestatari, ba, mai mult, ar fi putut fi folosite chiar gloanțe de cauciuc de la bun început.

Cei câțiva susținători ai lui Liviu Dragnea au spus că sunt atât de puțini pentru că nu au fost suficient informați: „E multă propagandă pentru (n.r. împotriva) PSD, care a făcut ceva: a mărit pensii, salarii în România“; „Pentru Liviu Dragnea nu sunt atât de bine organizați și finanțați ca cei din mișcarea #rezist“, a spus un alt susțănător, potrivit unui live transmis pe Facebook de Epoch Times Romania.

Susținătorii lui Dragnea sunt de părere că momentul protstelor din 10 August a fost orchestrat. „Proteste plătite. Toți cei de la #Rezist au fost plătiți“.

Citește și: Miting de susținere pentru Liviu Dragnea la ÎCCJ: „El este un erou al poporului român. Pentru asta a fost vânat“

Ei sunt de părere că multinaționalele au plătit protestele pentru a-și putea menține profiturile obținute în România. „(...) Nu a ieșit omul pentru un drept anume, pentru idei, pentru soluții, pentru abuzuri. Noi am plecat de la sistemul ceaușist din cauza abuzurilor. După 30 de ani am ajuns tot la abuz. (...) Nu a fost un abuz că oamenii au inhalat gaze lacrimogene. Imaginați-vă că sunteți jandarm și cineva din mulțime aruncă cu borduri după tine. Eu am văzut acolo niște protestatari foarte bine organizați, de tip militar. Iar jandarmii ce să facă? (...)

Hai să facem un experiment: Să-l punem pe Klaus Werner, în Germania, să dea cu pietre dupa poliție. Să vedem câți dinți îi mai rămân în gură. Eu dacă eram jandarm băteam la ei până nu mai suflau. Păi cum? Tu, jandram, reprezentant al statului să stai până dau ăia cu borduri în tine? Gazele au fost nimic. Trebuiau împușcați cu gloanțe de cauciuc de la început și îi linișteau. (...) Ăia nu au fost oameni obișnuiți, nepregătiți, veniți după stradă. Au fost mulți care au fost pregătiți special... De undeva de pe la Securitate ceva...“, au mai spus cei câțiva protestatari adunați în fața ÎCCJ pentru a-l susține pe Liviu Dragnea.

Citește și: Singurii care nu l-au UITAT pe Liviu Dragnea de 6 decembrie: Mesaj de DIMINEAȚĂ: "Un gând bun, dorințe împlinite"

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.25