Surse ucrainene: Vladimir Putin face băi din extract de coarne de cerb, la sfatul lui Serghei Shoigu

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Vladimir Putin este îngrijorat de sănătatea sa. O echipă de medici îl ține sub supraveghere și face băi din extract de coarne de cerb. Surse ucrainene
Vladimir Putin este îngrijorat de sănătatea sa. O echipă de medici îl ține sub supraveghere și face băi din extract de coarne de cerb. Surse ucrainene

Președintele rus Vladimir Putin își face griji pentru sănătatea sa. El a început să dispară des de pe domeniul public și să se deplaseze la Soci, însoțit de o echipă de medici, relatează RBC-Ucraina cu referire la ancheta publicației ruse "Proekt" .

 

 

 

Jurnaliștii au constatat că Putin a început să apară din ce în ce mai puțin în public. El este izolat, iar pentru evenimentele oficiale a început să folosească așa-numita "mâncare la conservă" - videoclipuri preînregistrate.

În ciuda faptului că multe dintre rudele lui Putin sunt medici, acesta este interesat de medicina alternativă. În special, liderul rus face băi cu extract de coarne de cerb, așa cum ar fi fost sfătuit de ministrul Apărării, Serghei Shoigu. Acesta este un tratament care folosește extractul de apă proaspătă din coarne de cerb fierte. Tratamentul a devenit foarte popular în rândul oficialilor ruși de rang înalt.

 

Putin este din ce în ce mai îngrijorat pentru viața sa

 

De asemenea, jurnaliștii de investigație au descoperit că Putin vizitează adesea Soci. Cu el vin între cinci și nouă medici. Odată, 12 medici s-au stabilit imediat cu el în sanatoriul "Rus" din Sochi.

Presa rusă spune că Putin se consultă cu otolaringologi și chirurgi, în special cu cei care sunt specializați în oncologie și se ocupă de problemele tiroidiene.

Reamintim, serviciile secrete britanice raportează că în cercul lui Putin se pregătește o revoltă. Cercetașii cred că președintele Federației Ruse poate fi înlăturat sau ucis.

 

Nu doar boala l-ar putea răpune pe Putin, ar putea fi ucis chiar de propriul său anturaj

 

Fostul ofițer de informații britanic MI6 Christopher Steele a sugerat că președintele rus Vladimir Putin nu va participa la încheierea unui acord de pace la sfârșitul războiului împotriva Ucrainei. Pentru că el poate fi înlăturat de la putere sau ucis de propriul anturaj, relatează RBC-Ucraina cu referire la Sky News .

"Nu văd cum putem avea încredere în Putin în orice acord de pace care apare acum și nu văd cum putem face afaceri normale cu el în continuare", a spus Steele.

Întrebat de un jurnalist cum se va încheia războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei și dacă negocierile de pace au fost întrerupte pentru că Putin a mers prea departe, el a răspuns că "totul se va încheia cu un fel de acord".

 

Unii oligarhi ruși discută deja despre posibilitatea eliminării fizice a președintelui rus

 

"Cred că totul se va încheia cu un fel de acord, dar cred că acest acord este încă departe și cred că, cel mai probabil, nu îl va include pe Vladimir Putin ... Cred că este foarte posibil ca el să fie înlăturat de la conducerea de vârf, sau chiar posibil să fie ucis de propriul său popor", admite Steel.

Reamintim că, potrivit serviciilor secrete ucrainene, unii oligarhi ruși discută deja despre posibilitatea eliminării fizice a președintelui rus Vladimir Putin. Marile afaceri sunt nemulțumite de sancțiunile care au fost impuse pentru războiul Rusiei împotriva Ucrainei.

În plus, anterior, serviciile secrete ucrainene au raportat că elita rusă ia în considerare mai multe opțiuni pentru înlăturarea lui Putin de la putere.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel