CONTRAMANIFESTAȚIE. PSD trimite 15 oameni din fiecare județ la București în ziua moțiunii, pentru susținerea Vioricăi Dăncilă

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

PSD a transmis o circulară în filiale solicitând ca fiecare județ să trimită 15 oameni la București în ziua moțiunii, scrie G4Media.ro

Surse din PSD Constanța au confirmat pentru G4media.ro că organizațiile locale ale PSD au primit directive să asigure un număr minim de participanți la mitingul de susținere a guvernului Dăncilă în ziua moțiunii de cenzură.

Claudiu Manda  a declarat la o televiziune că: “Da. S-ar putea să vină”

Întrebat de moderator ce se poate întâmpla dacă în ziua votului moțiunii vor fi la Parlament și susținătorii PSD-ALDE și cei ai Opoziției, Manda a spus: “Sunt două variante, fie să-i putem compara numeric, fie să ajungă la conflict. Numai că ce vedem azi că se întâmplă, inclusiv la nivelul Parlamentului, s-ar putea să își dorească în continuare, cei care vin acum, protestatarii, astfel de acțiuni. Am luat și măsuri în Parlament, însă te poți gândi că susținătorii USR vin la restaurant, să ia furculița și apoi să fugă cu furculița prin Parlament.”

PNL, USR şi PMP au depus, săptămâna trecută, la Parlament, moţiunea de cenzură intitulată “Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgenţă naţională!”, semnată de 152 de parlamentari.

Tot mâine începând cu ora 12.00 oamenii sunt așteptați în fața Parlamentului pentru a proteste împotriva guvernului Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel