Surse: Ponta pregăteşte RĂZBUNAREA

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Surse au declarat că opoziția inițiază procedurile pentru al schimba pe Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputaţilor. Victor Ponta va propune zilele următoare schimbarea Regulamentului Camerei Deputaţilor, astfel încât Dragnea să nu mai rămână al treilea om în stat, susţin surse politice pentru Adevărul.
Primul pas este modificarea Regulamentului Camerei Deputaţilor. În acest moment, Regulamentul spune că „propunerea de revocare se face în scris de către liderul grupului parlamentar care l-a propus şi căruia îi aparţine funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor“. Dragnea a fost propus ca preşedinte de grupul PSD, tot grupul PSD trebuie să-i ceară demisia.
Potrivit unor surse politice, Ponta va depune amendamentul pentru că PSD a pierdut majoritatea în Camera Deputaţilor.  Calculele arată că amendamentul ar putea primi aviz favorabil din partea Comisiei cu o singură condiţie: Opoziţia să fie unită. Dacă UDMR sau minorităţile naţionale ar vota alături de PNL, USR şi PMP, atunci propunerea lui Ponta ar ajunge în plen cu aviz pozitiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel