SUA. TEROARE la protestul din Seattle. O maşină a intrat în mulţimea de manifestanţi. Un protestatar a fost ÎMPUŞCAT - VIDEO

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: KATU News / Twitter
Sursa foto: KATU News / Twitter

Un bărbat a intrat cu maşina duminică într-o mulţime de protestatari în Seattle, cel mai mare oraş din statul Washington, apoi a împuşcat şi rănit un manifestant care l-a înfruntat atunci când s-a oprit, potrivit poliţiei şi înregistrărilor video făcute de martori, informează Reuters.

Poliţia din Seattle a transmis că pompierii l-au transportat la spital pe bărbatul împuşcat, care se află în stare stabilă. Nicio altă persoană nu a mai fost rănită, a anunţat poliţia.

Într-o înregistrare video, suspectul poate fi văzut ieşind din maşină în momentul în care protestatarii au început să înconjoare autovehiculul. Individul a început să fluture ceea ce părea a fi o armă, a fugit prin mulţimea de oameni şi s-a predat forţelor de ordine.

Incidentul are loc pe fondul unui weekend de proteste în mare parte paşnice declanşate de moartea afro-americanului George Floyd în custodia poliţiei din Minneapolis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel