SUA. Femeie însărcinată, împușcată mortal în timp ce desfăcea cadourile pentru bebelușul ei

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
SUA. Femeie însărcinată, împușcată mortal în timp ce desfăcea cadourile pentru bebelușul ei
SUA. Femeie însărcinată, împușcată mortal în timp ce desfăcea cadourile pentru bebelușul ei

O femeie însărcinată în 7 luni a fost împușcată mortal, în cap și stomac, sâmbătă seara, în timp ce era la propria petrecere "baby shower", în Philadelphia, SUA.

Departamentul de Poliție din Philadelphia a anunțat că femeia de 32 de ani a fost împușcat în jurul orei 20:35. Ofițerii au dus-o la Centrul Medical Einstein, unde a fost declarată moartă la 21:06, iar copilul ei nenăscut a fost declarat mort aproximativ 10 minute mai târziu, a spus poliția.

Comisarul adjunct de poliție Christine Coulter a declarat pentru KYW că femeia însărcinată despacheta cadouri în cadrul petrecerii „baby shower” când a fost împușcată.

„A fost un ofițer la câteva străzi distanță care a auzit împușcăturile. Când au venit aici, au descoperit-o împușcată de câteva ori”, a spus Coulter. 

 

Criminalul, căutat de autorități

 

Până acum nu au fost efectuate arestări în legătură cu crima de sâmbătă seara și nicio armă nu a fost recuperată, a spus departamentul în comunicatul său.

Primarul Philadelphiei, Jim Kenney, a scris duminică pe Twitter că orașul oferă o recompensă de 50.000 de dolari pentru informațiile care duc la arestare.

"Această știre este profund supărătoare și sfâșietoare. Inima mea este către cei dragi victimei în această perioadă dureroasă”, a scris Kenney.

Comentând pentru KYW despre violența cu armele din oraș, Coulter a spus că trebuie făcut mai mult.

"Facem tot ce putem, avem un număr record de arme de pe stradă, dar căutăm mereu să facem mai mult. Avem nevoie de toți cei din oraș, inclusiv aleșii, ofițerii de poliție și fiecare persoană care locuiește în fiecare casă din Philadelphia, să se enerveze cât de mult poate în legătură cu asta”, a conchis Coulter.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel