STS face dezvaluiri despre violențele din 10 august

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

STS a făcut public apelul la 112 efectuat la protestul din 10 august privind vandalizarea unui fast food. Apelul a fost făcut de pe un telefon cu abonament.
În urma apelului la 112 Centrul de Comandă al Jandarmeriei aflat în Piața Victoriei a luat hătărârea de a acționa în forță împotriva protestatarilor pașnici.

„In urma unei solicitari facute de Ziare.com, Serviciul de Telecomunicatii Speciale a confirmat că "In seara zilei de 10 august 2018 a existat un apel la numarul de urgenta 112 cu privire la prezenta unui grup de persoane violente in fata restaurantului Springtime, situat pe Soseaua Nicolae Titulescu".

 "Sistemul permite identificarea apelantului de catre autoritatile competente, in conformitate cu dispozitiile OUG nr. 34/2008 privind organizarea si functionarea Sistemului national unic pentru apeluri de urgenta, cu modificarile si completarile ulterioare si cele ale Manualului de operare publicat pe site-ul www.112.ro. Precizam faptul ca, prin atributiile ce revin institutiei, nu suntem autoritatea care stabileste daca este reala sau falsa identitatea declarata de persoanele care apeleaza numarul de urgenta 112 sau, daca cele raportate de acestea ca fiind situatii de urgenta sunt veridice sau nu", se arata în răspunsul STS.

Apelul a fost făcut de pe un telefon mobil cu abonament.

Există toate datele de care e nevoie pentru ca anchetatorii să afle identitatea celui care a sunat și să stabileasca adevărul în ce privește acest apel de urgență.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel