Stelian Ion îl acuză pe Cîțu de șantaj: Este o chestiune de timp până când va pleca acasă

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook Stelian Ion
Sursa foto: Facebook Stelian Ion

Stelian Ion susține că premierul nu are respect pentru lege, pentru Constiuție, și că este doar o chestiune de timp până când Florin Cîțu va pleca acasă. Reacția vine după ce Florin Cîțu a anunțat miercuri seara că a decis să îl revoce pe Ion de la Ministerul Justiției.

"Premierul Florin Cîțu arată în seara aceasta încă o dată că nu are respect pentru lege, pentru Constituție. Având în vedere antecedentele sale, poate că nu este de mirare. În felul acesta, Florin Cîțu și-a semnat de fapt propria plecare din guvern pentru că este doar o chestiune de timp până când Florin Cîțu va pleca acasă”, a scris pe Facebook Florin Cîțu.

Acesta îl acuză pe premier de șamtaj și iresponsabilitate și spune că povestea are și un „substrat nevăzut”.

„Șantaj și iresponsabilitate înseamnă să îi ceri imperativ ministrului justiției să îți dea un aviz la minut pe un proiect cu miză uriașă pentru care termenul legal de avizare este de 4 zile lucrătoare de la primirea originalului. Precizez încă o dată că nici până la această oră originalul proiectului PNDL 3 nu a fost trimis la Ministerul Justiției pentru obținerea avizului. Povestea are și un substrat nevăzut, legat de procedura de numire a procurorilor de rang înalt aflată în derulare. Aceasta este miza nevăzută”, a completat Stelian Ion, potrivit Mediafax.

Premierul Florin Cîțu a anunțat miercuri seara că a trimis la Cotroceni cererea de revocare a ministrului Justiției, Stelian Ion, susținând că acesta se opune reformelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel