Deputatul Stelian Ion anunță propunerea de premier a USR

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Varianta de premier a USR ar putea fi Dacian Cioloș, liderul partidului PLUS, după cum a precizat deputautl USR, Stelian Ion.

Parlamentarii USR, în ciuda fidelității afișată în Parlament pentru guvernul Orban, acuză, după rezultat, un comportament neadecvat al liberalilor. Deputatul Stelian Ion a ieșit cu un gust amar din plenul Parlamentului. 

„A înclinat balanța Victor Ponta, care joacă tot timpul dublu sau triplu, are multe fețe și, în același timp, pe mine… m-a mirat aura pozitivă a membrilor Guvernului. Erau un pic cam veseli… mi se pare ciudat, pentru că ești trist când ți se dă jos guvernul! În orice caz, eu o să propun colegilor o variantă de guvernare, astfel încât să nu mai stăm cu teamă că se dau noaptea peste 20 de Ordonanțe și fără să știm nimic de ele!

Să venim cu propunerea de premier: Dacian Cioloș! Trebuie să avem colaborări pentru locale (cu PNL – n.r.) și să avem candidați unici! Mai departe, va trebui să existe o îngemănare a programelor politice și să lucrăm împreună“, a declarat deputatul USR Stelian Ion pentru publicația Tomis News după votul pentru Moțiunea de Cenzură „Guvernul Orban/PNL – privatizarea democraţiei româneşti”, inițiată de PSD.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel