Ștefan Mandachi despre tragedia de la Iaşi: „Şapte oameni aşezaţi direct în sicrie pe şoselele Moldovei“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Facebook Ștefan Mandachi
Facebook Ștefan Mandachi

Un teribil accident s-a produs în această dimineaţa, în judeţul Iaşi, în urma căruia şapte persoane au murit. Tragedia s-a produs pe drumul care produce zeci de accidente mortale anual. Moldova încă nu are o autostradă. De vină pentru producerea accidentului ar fi șoferul autocamionului, un tânăr de 30 de ani, ce s-a întors din Anglia.

Accidentul din judeţul Iaşi petrecut marţi dimineaţa, 1 februarie, este unul dintre cele mai grave din ultimii ani.  Conform primelor concluzii ale poliţiştilor, un autocamion ar fi derapat într-o curbă şi intrat pe contrasens, a acroşat o ambulanţă, apoi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară.

„În urma impactului, mai multe persoane au fost rănite, iar pentru o dintre acestea a fost constatat decesul. În prezent, la faţa locului sunt mai multe echipaje de poliţie rutieră care efectuează cercetarea la faţa locului, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul şi acţionează pentru fluidizarea traficului rutier", au precizat reprezentanţii IPJ Iaşi. 

Vezi mai multe: 7 români morți: Presupusul vinovat pentru cel mai grav accident din ultimii ani lucra în Anglia, dar s-a întors în țară pentru o perioadă

Omul de afaceri Ştefan Mandachi, promotorul Autostrăzii Moldovei, a reacţionat prompt după tragedia din judeţul Iaşi, în urma căreia şapte persoane şi-au pierdut viaţa. Acesta trage din nou un semnal de alarmă în privinţa lipsei autostrăzilor din zona Moldovei şi, mai ales, a indiferenţei autorităţilor. 

„7 vieţi au fost curmate azi! 7 familii au rămas distruse pe viaţă! 7 oameni morţi într-un accident pe o şosea tipică Moldovei. Şosele moldoveneşti, cum de altfel sunt absolut toate şoselele din Moldova: groaznice! Imediat, Ministerul de Interne face o postare: Nicio silabă că în acel loc trebuia să fie o AUTOSTRADĂ! Nicio literă despre ipocrizia întregului Guvern, care a lăsat Moldova în paragină, care a nenorocit o întreagă regiune şi din vina căruia s-a petrecut accidentul. 

Da, vinovaţii morali pentru că azi sunt în sicrie 7 români, pe lângă vitezomani, sunt cei care au condus toate Guvernele din 1990 până azi, inclusiv cel care guvernează în 1 februarie 2022, care erau obligaţi să construiască acolo o AUTOSTRADĂ cu 3 benzi pe sens. Chiar acolo, unde a avut loc carnagiul, ar fi trebuit să fie o autostradăăă maaaree!  

Încă 7 oameni aşezaţi în sicrie direct de pe şoselele Moldovei!!! Iată unul dintre motivele pt. care au murit azi dimineaţă pe şoselele astea nenorocite (de către toate Guvernele) ŞAPTE OAMENI. Mai jos este moştenirea panourilor de tablă, pe care te prefaci, cu indiferenţă, că nu o vezi”, a scris Ştefan Mandachi pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel