Statele Unite. RECORD ABSOLUT: peste 91.000 infecţii în ultimele 24 de ore

Andreea Cosma |
Data publicării:

Statele Unite au înregistrat un record absolut al infecțiilor cu Sars Cov 2: peste 91.000 în ultimele 24 de ore. Această cifră nu a fost niciodată înregistrată până acum, de la începutul pandemiei.

Statele Unite depășesc 9 milioane de cazuri, iar o creștere a infecțiilor este înregistrată în mai mult de 20 de state.

Președintele Donald Trump este încrezător: „Franța și Germania nu merg bine. Vrem binele lor, dar se închid. Nu vom închide".

 

SUA, copleşită de numărul de cazuri

 

Creșterea numărului de cazuri vine la mai puțin de o săptămână înainte de alegerile prezidențiale. Printre cele mai afectate state de ultimul val Covid-19 se numără Ohio, Michigan, Carolina de Nord, Pennsylvania și Wisconsin, care vor juca un rol important în alegeri, scrie Reuters.

Joi, 12 state au stabilit recorduri de o zi pentru noile infecții: Illinois, Indiana, Maine, Michigan, Minnesota, Missouri, Nebraska, New Mexico, Carolina de Nord, North Dakota, Ohio și Oregon.

Pe lângă noile infecții, decesele și spitalizările cresc, de asemenea. Pentru a treia oară în octombrie, peste 1.000 de persoane au murit într-o singură zi, joi.

Peste 229.000 de oameni au murit din cauza COVID-19 în Statele Unite. Numărul pacienților spitalizați a crescut cu peste 50% în octombrie, la 46.000.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel