Starea lui Christian Eriksen: și-a revenit. Fotbalistul a răspuns manevrelor de resuscitare. Ce spun medicii despre fotbalistul danez

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Fotbalistul Christian Eriksen a răspuns manevrelor de resuscitare. Unul dintre medicii care a ajuns pe teren ca să-l resusciteze a dat deja primele declarații. 

 

Fotbalistul Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren în minutul 41 al meciului Danemarca-Finlanda de la Euro 2021. A fost șoc și groază pentru că acesta părea inert și a fost nevoie de intrarea de urgență pe teren a paramedicilor care au început să-l resusciteze chiar pe gazon. 

Sunt însă vești extraordinare: potrivit fotografiei publicate de AFP, acesta este conștient. Christian Eriksen a suferit cel mai probabil un stop cardio respirator. 

Intervenția de urgența a paramedicilor l-a readus însă la viață. Unul din medicii care l-au readus la viața pe fotbalist a declarat că "oboseala își spune cuvântul". 

Christian Eriksen, prăbușit pe teren. UEFA, primul mesaj 

UEFA a anunțat oficial că fotbalistul Christian Eriksen a fost transportat la spital, acolo unde a fost stabilizat de medici. 

Fotografiile realizate de jurnaliștii care se aflau pe marginea terenului îl arătau pe acesta cu masca la gură și cu mâna la cap. Acesta putea privi și reacționa la ce se întâmplă în jur, astfel că totul pare a fi în regulă.

Meciul a fost însă suspendat, iar UEFA trebuie să ia o decizie cu ce se va întâmpla mai departe cu acest meci.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel