Stare de alertă pentru încă 30 de zile în România. Guvernul a decis astăzi

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Comitetul Național pentru Situații de Urgență propune prelungirea stării de alertă în România cu încă 30 de zile, începând de vineri, 12 februarie.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență propune prelungirea stării de alertă în România cu încă 30 de zile, începând de vineri, 12 februarie. 

Hotărâre propune păstrarea măsurilor de prevenție adoptate la nivel national și includerea focarelor de COVID – 19 în calcularea incidenței privind răspândirea noului tip de coronavirus.

„Comitetul Național pentru Situații de Urgenţă adoptă prezenta HOTĂRÂRE:

Art.1 - Se propune prelungirea stării de alertă pe întreg teritoriul național, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 12.02.2021.

Art.2 - Măsurile de prevenire și control a infecțiilor generate de virusul SARSCoV-2, necesar a fi adoptate începând cu data de 12.02.2021, în contextul epidemiologic actual, sunt prevăzute în anexă la prezenta.

Art.3 - Prezenta hotărâre se comunică tuturor componentelor Sistemului Național de Management al Situațiilor de Urgență, pentru punere în aplicare prin ordine și acte administrative ale conducătorilor acestora", se arată în document.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel