Spanioloaică, mesaj controversat: Românii se pregătesc să moară

Bianca Ştefan |
Data actualizării: | Data publicării:
Români
Români

''Românii se pregătesc să moară'', sunt cuvintele spuse de o tânără din Spania într-un clip video postat pe Facebook, după ce a vizitat capitala României, București. Mesajul a stârnit sute de comentarii, controverse aprinse în mediul virtual și replici acide între români și spanioli. 

Românii se pregătesc să moară!!! O tânără din Spania a realizat un clip video în care a vorbit despre diferențele pe care le-a observat între români și spanioli în timpul vizitei sale la București. Spanioloaica susține că românii se pregătesc să moară.

'Știu că avem religii diferite, acolo sunt ortodocși, noi nu. La spanioli, când cineva moare, îl înmormântăm, avem un priveghi, îl plângem și atât. Dar acolo, au un proces de ''a muri'', de care fiecare este conștient. Eu, de exemplu, am fost la un cimitir și am văzut pe morminte poze cu fiecare decedat, poze în care erau fericiți, zâmbitori, alții aveau pe fundal cerul, cum ai fi în cer, alții își puneau alte fundaluri. O prietenă mi-a povestit că acolo au o cultură foarte puternică despre înmormântare, de exemplu bunica ei care era în viață s-a dus să își facă poza pe care o va avea pe mormânt. Mi-a povestit că lumea pregătește mult treaba asta, aici, în Spania, nici nu se vorbește de ziua în care vei muri'', sunt cuvintele tinerei din Spania în clipul postat pe rețelele sociale.

VEZI VIDEO AICI!!!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel