Spania. Un șofer român beat mort a căzut cu mașina în canal în timp ce fugea de poliție

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Spania. Un șofer român în stare de ebrietate a căzut cu mașina în canal, în timp ce fugea de poliție
Spania. Un șofer român în stare de ebrietate a căzut cu mașina în canal, în timp ce fugea de poliție

Noaptea celor trei magi nu a fost prea magică în Mollerussa, Spania. Potrivit ElCaso.com, vineri dimineață, un șofer român în vârstă de 29 de ani a făcut accident în timp ce fugea de poliție. 

Un român provocat un adevărat haos pe o șosea din Spania, după ce a refuzat să oprească la un control de rutină al Mossos d'Esquadra, acțiuni obișnuite ale autorităților în perioada Sărbătorilor. Bărbatul a fugit, refuzând să se supună testelor de alcoolemie și de droguri și a încercat să scape de polițiști.

Din păcate pentru el, urmărirea a fost practic inexistentă, deoarece a căzut în canalul municipal. Anterior, acesta ieșise de două ori de pe șosea.

Șoferul român a rămas blocat în canalul Mollerussa

 

Românul, rezident în orașul Arbeca (Lleida) din apropiere, a intrat cu mașina sa Nissan Almera argintie direct în canal. Cu atât de mult ghinion încât a rămas blocat în interiorul vehiculului. Ofițerii au chemat serviciile de urgență și, la scurt timp, pompierii de la Generalitat de Catalunya și medicii de la Sistemul Medical de Urgență (SEM) au ajuns la locul accidentului.

Pompierii au fost nevoiți să îl salveze, iar personalul medical al SMURD l-a asistat la scurt timp. Individul a fost rănit ușor și nu a fost nevoie să fie transportat la un centru medical. Mossos d'Esquadra, după ce salvarea s-a încheiat, l-a denunțat pentru refuzul de a se supune testelor de alcoolemie și de droguri, conducere imprudentă și conducere în stare de ebrietate.

Poliția catalană suspectează că permisul internațional pe care îl avea nu este valabil pentru a conduce în Spania. Românul are, de asemenea, cinci condamnări anterioare pentru infracțiuni anterioare.

Agresiune în Mollerussa pentru că a condus fără permis în urmă cu doar câteva zile

 

Acest incident din orașul Lleida are loc la doar câteva zile după ce un cuplu a agresat un ofițer al Mossos d'Esquadra după ce acesta i-a oprit la un baraj rutier. În acest caz, care a avut loc pe 3 ianuarie la primele ore ale dimineții, un bărbat de 25 de ani a fost oprit pentru conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

Polițiștii l-au dus acasă, iar când a deschis ușa, prietena lui i-a atacat cu o bâtă de baseball. Din fericire, în cazul incidentului din această seară, bărbatul doar a fugit și a căzut în canal, provocând pagube materiale, dar nu și vătămări corporale, conform presei spaniole.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel