Spania. Un român și-a trimis un conațional ca să dea examenul de permis în locul său. Individul a fost arestat în sală

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Spania. Cazurile de abuz continuă să crească în Cordoba. O româncă de 25 de ani a fost înjunghiată și 12 minori sunt în risc extrem
Spania. Cazurile de abuz continuă să crească în Cordoba. O româncă de 25 de ani a fost înjunghiată și 12 minori sunt în risc extrem

Bărbatul de naționalitate română s-a prezentat la examen cu un document de identitate fals. Acesta a fost identificat de poliția spaniolă și arestat.

Garda Civilă din Cantabria a arestat un bărbat în vârstă de 34 de ani, originar din România și rezident în Pamplona, ca presupus autor al infracțiunilor de fals în acte și folosirea fără drept a unei alte identități. Acesta a fost prins atunci când s-a prezentat la examenul pentru obținerea permisului de conducere atribuindu-și identitatea persoanei care trebuia să îl efectueze efectiv.

Garda Civilă de Circulație din Cantabria, în colaborare cu Comandamentul Provincial de Circulație, efectuează inspecții periodice ale examenelor teoretice pentru obținerea permisului de conducere, în cadrul cărora se verifică legalitatea documentelor de identificare ale candidaților. 

În acest fel, la 17 februarie, agenții au suspectat că un bărbat care dădea examenul de conducere s-ar putea folosi de identitatea persoanei care trebuia cu adevărat să fie examinată. Individul s-a prezentat la controlul de acces în sălile de examen cu un document de identitate care ar putea fi fals. După finalizarea examinării, au identificat bărbatul și au verificat că documentul de identitate: acesta era fals, fapt pentru care românul a fost arestat.

 

Bărbatul care într-adevăr trebuia să fie examinat nu a fost localizat de poliție

 

În plus, agenții de pază au identificat alte două persoane care îl însoțeau pe reținut, cărora le-au confiscat patru documente de identitate pentru străini (NIE) cu identități diferite și cu aceleași numere, precum și copii ale unor cărți de identitate românești în care apărea fotografia deținutului, dar cu identități diferite.

Cercetările sunt încă deschise pentru localizarea persoanei care într-adevăr trebuia să fie examinată și care și-a dat identitatea deținutului pentru ca acesta să efectueze examinarea în numele său. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel