Spania: Un român le-a spus medicilor că a înghițit baterii ca să moară. Când au văzut radiografiile, au anunțat poliția

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Spania. Juan de Dios a fost asasinat de un român pentru o posibilă răzbunare: "Tot poporul știa că într-o zi va veni asta"
Spania. Juan de Dios a fost asasinat de un român pentru o posibilă răzbunare: "Tot poporul știa că într-o zi va veni asta"

Un român de 27 de ani a fost arestat la Marbella după ce a ajuns de urgență la spital, pe 26 ianuarie, acuzând că a ingerat baterii pentru că ar fi încercat să se omoare. „Bateriile“ erau de fapt ghinde de hașiș pe care bărbătul trebuia să le scoată pentru a le comercializa.

Românul a ajuns la spital spunând că a încercat să se sinucidă dar planurile... nu i-au ieșit. Numai că tentaiva de suicid a fost o minciună. Bateriile pe care a acuzat că le-a ingerat erau de fapt 43 ghinde de hașiș.

Raportul radiologic realizat a arătat că el transporta numeroase ghinde în cavitatea sa abdominală. Metoda aceasta de trafic este cunoscută, iar persoanele care transportă medicamentul în interior poartă titulatura de „catâri“, potrivit diariosur.es.

Medicii au anunțat polițiști după ce au înțeles cu ce au de-a face, iar românul a fost arestat chiar în spital pentru presupusa sa implicare într-o infracțiune de trafic de droguri. Polițiștii au așteptat ca acesta să scoată ghindele de hașiș ingerate „în mod natural“. Greutatea brută totală a substanței împreună cu ambalajele au fost de 430 grame de hașis, cumulată din cele 43 de pachețele. 

Românul a ajuns acum după gratii, așteptând ponunțarea instanței în cazul său.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel