Spania. Un român care a violat o fetiță, la un pas să le scape printre degete autorităților

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

 Poliția din Elizondo, Spania, a arestat un bărbat 33 de ani de cetățenie română, în Sunbilla, care era la un pas de a se întoarce în România pentru a scăpa de închisoare, unde a fost condamnat după ce a violat o fetiță.  

Poliția Provincială a precizat că pe numele românului era emis un mandat internațional de arestare pentru o agresiune sexuală comisă în Navarra asupra unei minore, pentru care fusese și condamnat la închisoare în Spania.

Bărbatul a încercat să scape atunci când mașina în care se afla alături de alți doi români a fost percheziționată de poliție. El a spus că nu are niciun document de identitate asupra, iar când polițiștii i-au cerut să își scrie numele și datele de identificare pe o foaie, a motivat că nu știe să scrie. 

Situația le-a părut însă suspectă polițiștilor, care au percheziționat autovehiculul, unde au găsit un portofel în care se aflau și actele de identitate ale bărbatului. Astfel au aflat că omul fusese condamnat la închisoare în 2017 de Curtea Provincială a Navarra și căutat, după ce a violat o fetiță. După ce a fost arestat, el a fost transferat la Pamplona pentru a duce la îndeplinire ordonanța judecătorească care l-a dus la închisoarea din capitala Navarrese, potrivit Diario de Navarra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel