Spania. Traficanți de droguri, prinși în timp ce aruncau pachetele în mare. Bărbații erau urmăriți de polițiști

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Mai mulți traficanți de droguri din Spania, au fost prinși de un echipaj al poliției în timp ce transportau 2,5 tone de canabis cu o barcă.

 

Câțiva traficanți de droguri au fost prinși de un echipaj al poliției spaniole în timp ce transportau 2,5 tone de canabis cu o barcă, în apropiere de orașul Huelva, scrie ȘtirileProtv. În momentul în care aceștia au fost somați de echipajul poliției să se oprească, traficanții au început să arunce pachetele de droguri în mare.

Potrivit autorităților spaniole, incidentul s-a petrecut duminică, 5 decembrie.

În urma evenimentului, polițiștii au anunțat că au reușit să confiște toată cantitatea de droguri, de care tarficanții au încercat să scape în speranța că nu vor fi prinși de polițiștii spanioli.

Totodată, poliția a informat că a arestat cele șase persoane care se aflau la bordul bărcii din care au încercat să arunce pachetele pline cu droguri.

 

Român, prins în flagrant când ridica un colet cu 2.5 kg de droguri. Pachetul "special" din Spania l-a băgat la închisoare

 

În ultimele zile, și polițiștii români au confiscat zeci de kilograme de cannabis în țara noastră. Astfel, un bărbat din Galaţi a fost reţinut în urmă cu câteva zile, după ce a fost prins în timp ce ridica un colet care conținea 2,5 kilograme de cannabis.

Potrivit anchetatorilor, drogurile sunt aduse din Spania, informează realitatea.net. Astfel, poliţia Judeţeană Galaţi a anunţat, astăzi, 25 noiembrie, că au desfăşurat o acţiune de prindere în flagrant. Acțiunea vizează un dosar penal privind trafic de droguri de risc şi introducere în ţară de stupefiante.

În aceste condiții, în urma verificărilor, un român în vârstă de 38 de ani a fost prins în momentul în care ar fi ridicat un colet, expediat din Spania. Din primele verificări, se pare că acest colet conţinea 2,5 kilograme de cannabis.

În urma acestei descoperiri, bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Astfel, barbatul de 38 de ani riscă sa stea în spatele gratiilor cel putin 5 ani sub acuzația de trafic de droguri, informează Poliția Județeană Galați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel