Spania. Un român a semănat panică într-un oraș întreg, după ce a violat o minoră și a încercat să atace alte trei fete

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Violatorul unei minore din Collado Villalba a fost arestat și se află deja în închisoare. Deținutul, un român în vârstă de 20 de ani, a încercat să atace și alte trei fete din localitate.

Garda Civilă l-a arestat în El Escorial pe presupusul autor al unei agresiuni sexuale asupra unei minore din Collado Villalba și al altor trei tentative, toate comise în apropierea unui parc și după ce și-a abordat victimele, tinere fete de constituție subțire, din spate.

Deținutul are 20 de ani, este de naționalitate română și are antecedente de abuz sexual (atingeri) asupra a două minore în vara anului trecut. Vinerea aceasta a fost prezentat în fața instanței și a fost imediat arestat preventiv.

Spania. Un român a semănat panică într-un oraș întreg, după ce a violat o minoră și a încercat să atace alte trei fete

 

Ancheta care a dus la arestarea acestui tânăr a început la sfârșitul lunii octombrie 2022, după plângerea unei minore care le-a spus agenților că în dimineața zilei de 28 octombrie a fost violată în zona parcului La Coruña din oraș.

Agresiunea sexuală a provocat o oarecare alarmă în această municipalitate madrilenă, iar unii locuitori au organizat patrule de cartier, mai ales după arestarea, în noiembrie, a unui alt bărbat acuzat că a atins părțile intime ale unei femei de 45 de ani.

 

Vezi mai departe

Polițiștii din Spania au reținut doi români care furau catalizatoare auto

 

Doi români au fost prinși în timp ce furau catalizatoare auto. Aceștia au luat-o la fugă, dar poliția i-a urmărit și i-a prins.

Sâmbăta trecută, la mijlocul după-amiezii, Poliția Locală din l'Eliana a surprins doi indivizi care încercau să fure catalizatoarele unor mașini de lux parcate în parcarea Las Nieves din localitate.

Românii au încercat să fugă de poliție, însă nu au reușit 

Ambii indivizi au fugit rapid cu vehiculul lor, dar poliția a reușit să-i prindă din urmă și să-i aresteze la câteva străzi distanță, în ciuda rezistenței acestora.

În cadrul operațiunii, polițiștii au confiscat și alte catalizatoare furate, precum și uneltele necesare pentru a le tăia. După finalizarea procedurilor relevante, cele două persoane, aparent de naționalitate română, au fost predate Gărzii Civile.

Furtul de catalizatoare auto este în creștere în rândul hoților și al bandelor organizate, în general străini, deoarece după furt aceste piese ajung de obicei pe piața neagră.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel