Spania: români condamnați definitiv

Ecaterina Dumitrescu |
Data actualizării: | Data publicării:

Tribunalul din Madrid a condamnat doi frați de origine română la 27 și respectiv 13 ani de închisoare pentru violarea și uciderea unei femei de origine română în orașul Coslada, Spania, în martie 2016.

Justiția a considerat că cei doi condamnați au avut aceeași participare la evenimente, dar impune jumătate din sentință pe unul dintre ei, luând în considerare ca atenuant faptul că era foarte beat.

Incidentul a avut loc în mai 2016, când cei doi agresori s-au deplasat la bordelul Copacabana, în primele ore ale dimineții. După ce au purtat conversații cu proprietara bordelului, au violat-o și au ucis-o cu lovituri folosind pentru aceasta este un radiator de 10 kg. 

După luni de investigații, agenții au reușit să-l aresteze pe primul violator în Alcalá de Henares. Al doilea a fost arestat în februarie 2017 în România, unde a fugit după crimă.

Tribunalul din Madrid i-a condamnat pentru crimă și de agresiune sexuală, după ce un juriu popular i-a găsit vinovați. 

Deși sentința indică faptul că infracțiunea a avut loc cu violență extremă, condamnarea unuia dintre cei doi frați rămâne la 13 ani de închisoare, considerând că "alcoolul i-a modificat în mod semnificativ capacitatea de a-și adapta comportamentul la sensul regulii". 

În plus față de condamnările la închisoare, deoarece femeia avea o fiică de 11 ani, infractorii trebuie să despăgubească familia defunctei cu 220.00 euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel