Spania. Român fără picioare, mort în chinuri groaznice: Strangulat, spoi stropit cu alcool și incendiat

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român de 61 de ani din Gran Canaria a sfârșit în mod tragic. Imobilizat într-un scun cu rotile din cauză că avea ambele picioare amputate, românul a fost strangulat, apoi incendiat de un bărbat și complicea lui.

Românul aflat într-un scaun cu rotile a fost sugrumat până la moarte, apoi trupul i-a fost incendiat. Faptele se petreceau în  parcul european Playa del Ingles, din sudul insulei spaniole Gran Canaria, în ianuarie anul trecut. După câteva luni de anchetă, poliția spaniolă a dat de urma presupușilor autori. Un spaniol de 43 de ani este în arest din 13 martie 2019.

Victima era extrem de cunocută în localitate, obişnuind să doarmă în case părăsite şi să ceară bani şi de mâncare oamenilor, care îl tratau foarte bine, fiind apreciat şi respectat de localnici.

Porocesul cuplului acuzat de uciderea şi arderea, în ianuarie 2019, a românului fără adăpost de 61 de ani, care avea amputate ambele picioare, va începe în luna mai. Cei doi presupuși autori riscă 18 ani de închisoare, potrivit teldeactualidad.com. 

Potrivit procurorilor, Ali GG, un cetățean spaniol în vârstăânul invalid care era culcat. Bărbatul nu a avut nicio șansă de a se apăra, fiind într-o situațe extrem de vulnerabilă. Atacul s-a produs lângă niște  chioşcuri abandonate din parc, acolo unde românul fără adăpost  obişnuia să-și petreacă.

După câteva ore, în după-amiaza aceleiași zile, inculpatul însoţit de partenera sa, Roberta S. o cetățeană de origine irlandeză de 50 de ani, s-a întors la faţa locului pentru a şterge urmele crimei. Potrivit datelor procurorului, acesta a stropit cu alcool cadavrul bărbatului și i-a dat foc, în timp ce partenera sa urmărea să nu apară nimeni în zonă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel