Spania. Român, cu permisul suspendat, prins la volan. Deranjat că a fost tras pe dreapta, bărbatul a sărit la bătaie la polițiști

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Spania. Român, cu permisul suspendat, prins la volan. Deranjat că a fost tras pe dreapta, bărbatul a sărit la bătaie la polițiști
Spania. Român, cu permisul suspendat, prins la volan. Deranjat că a fost tras pe dreapta, bărbatul a sărit la bătaie la polițiști

Un trecător a informat, duminică, în jurul orei nouă și jumătate dimineața, o patrulă de polițiști locali din Toledo despre faptul că un vehicul, un Citroën Xsara Picasso roșu, mergea prin localitate în zigzag și avea bara de protecție din față avariată. 

Agenții au localizat autovehiculul pe o stradă din localitate. La vederea oamenilor legii, șoferul a oprit pe partea dreaptă a benzii de circulație. Cinci persoane au coborât din mașina oprită. Șoferul prezenta semne că ar fi consumat alcool.

Prin urmare, polițiștii l-au informat că trebuie să fie supus alcool testului, însă șoferul a refuzat categoric. În plus i-a insultat pe ofițerii de poliție, prezenți la fața locului  După ce l-au verificat în baza de date, polițiștii au aflat că bărbatul, un român de 24 de ani, avea deja permisul de conducere suspendat temporar, prin hotărâre judecătorească, relatează abc.es.

În această împrejurare, polițiștii i-au comunicat șoferului că va fi arestat, iar acesta a reacționat violent, sărind la bătaie la agenții de poliție. Mai mult, și-a vărsat furia și asupra mașinii de poliție, lovind-o cu pumnii. Până la urmă, românul a fost dus în arest. Mașina, pe care o conducea românul, nu avea asigurare și revizia tehnică expirată.  Prin urmare, aceasta a fost confiscată de polițiști.

 

Un alt tânăr român a fost înjunghiat pe o stradă din Toledo. Polițiștii caută agresorul

 

Un tânăr român, în vârstă de 28 de ani, a fost înjunghiat, pe data de 5 decembrie, pe o stradă din Toledo, Spania, la 50 de metri de cazarma Gărzii Civile. Deocamdată, presupusul autor sau autorii atacului nu au fost identificați.

Un român de 28 de ani a fost transferat în această dimineață la Spitalul Universitar Toledo după ce a fost înjunghiat în timpul unei bătăi la Torrijos. Atacul a avut loc în jurul orei cinci dimineața, pe Calle del Puente, la aproximativ 50 de metri de cazarma Gărzii Civile. S-a întâmplat în apropierea disco-pub-ului La Suite.

Românul rănit a fost evacuat de o ambulanță de sprijin vital de bază la Spitalul Universitar Toledo cu răni care păreau minore, potrivit surselor din poliţia locală. Deocamdată, Garda Civilă nu a identificat presupusul sau autorii înjunghierii, a confirmat un purtător de cuvânt al institutului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel