Spania. Român ARESTAT, după ce a furat 15 biciclete de lux, fiecare în valoare de 3.000 de euro

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român a fost arestat în Spania, fiind bănuit că a furat nu mai puțin de 15 biciclete de lux. Modul de operare era mereu același.

Poliția Națională a arestat un tânăr de 25 de ani de naționalitate română, fiind principalul suspect în furtul a 15 biciclete de ultimă generație, fiecare în valoare de aproximativ 3.000 de euro. Loviturile au fost date în garaje din Aravaca, un cartier al Madridului.

Ancheta a început în urmă cu câteva luni, când autoritățile au primit mai multe plângeri din partea victimelor jafurilor comise în interiorul garajelor, potrivit unui comunicat al Poliției citat de El Mundo.

Anchetatorii au descoperit că presupusul autor a folosit întotdeauna aceeași metodă pentru a obține bicicletele de ultimă generație. Agenții au reușit să-l identifice pe presupusul hoț și să-l aresteze, deși ancheta este încă în desfășurare pentru a determina dacă ar putea exista mai multe persoane implicate în jafuri.

Românul a vândut bicicletele montane pentru o treime din valoarea lor reală pe piețele de mâna a doua. Poliția a recuperat o parte dintre bicicletele furate și le-a putut preda proprietarilor lor de drept.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel