Spania: Numele pedofilului român care viola doar fetițe românce. Noi detalii ÎNFIORĂTOARE

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Presa spaniolă a făcut publice primele date cu privire la identitatea pedofilului român capturat lângă Madrid și care viola doar fetițe românce, în unele cazuri chiar ale unor rude apropiate. 

Presa spaniolă a publicat atât cât le-a permis legea, din identitatea pedofilului: Este vorba despre Dumitru R.N. în vârstă de 46 de ani. El locuia în localitatea Colmenar de Oreja, acolo unde a și comis cele mai multe dintre orori. 

Bărbatul este căsătorit și are doi copii: un băiat de nouă ani și o fată de 18 ani. Vecinii spun despre el că are o reputație de bărbat harnic și de ajutor.

De altfel, mâinile bătătorite și unghiile murdare de ulei de mașină au fost cele care l-au dat de gol și au permis oamenilor legii să-l identifice în funcție de ocupația pe care o avea: mecanic de autovehicule agrare. El avea un atelier unde repara astfel de autovehicule chiar în Colmenar de Oreja.

Se pare că bărbatul a abuzat sexual nu mai puțin de cinci fete, iar cel puțin una dintre ele a fost abuzată de mai multe ori: este vorba despre fata unui văr de-al său care i-a fost teamă să-i povestească tatălui său ce îi făcea Dumitru. El le filma și uneori chiar le transmitea în direct, aspect sesizat de autoritățile australiene care monitorizează internetul în căutare de astfel de obsedați. 

Reacția soției și fiicei pedofilului 

Planul foosit de pedofil era mereu același și era de-a dreptul bolnav. El înregistra fetele la supermarket-uri și parcuri, apoi încerca să afle cine sunt părinții lor. El aborda doar fetițe românce, se împrietenea cu părinții, de obicei cu tații și se prezenta la ei acasă, foarte târziu motivând că îl caută. De cele mai multe ori, el era primit în casă și invitat să stea peste noapte. Atunci avea timp să-și pună în aplicare planurile criminale. Violul uneia dintre fetițe a fost filmat cu nu mai puțin de cinci camere, dintre care trei conectate la WI FI, care permiteau transmiterea imaginilor live.

"Sunt devastată, iau pastile în fiecare zi," a declarat soția lui Dumitru. Fiica acestuia, de 18 ani a anunțat că a decis să plece de acasă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel