Spania. Tânăr român de 16 ani, OBLIGAT să se prostitueze de către familia sa. Un "client" a mers la Poliție. VIDEO

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:
Spania. Copil roman obligat sa se prostitueze
Spania. Copil roman obligat sa se prostitueze

O plângere depusă la postul de poliție din Zamora de către un bărbat, care a fost arestat pentru corupție de minori, a condus Poliția Națională la eliberarea unui adolescent de 16 ani exploatat sexual de către familia sa de origine română.

Poliția Națională a eliberat un tânăr român de numai 16 de ani, care a fost exploatat sexual de familia sa. Agenții poliției au ajuns la tânăr după o plângere depusă la Poliția de la Zamora de un bărbat care a avut relații sexuale cu acesta și a fost șantajat de către proxeneți să plătească mai mult pentru serviciile primite.

Tatăl, mama și fratele victimei au fost arestați pentru trafic de persoane și fals în acte. Se pare că aceștia au falsificat cartea de identitate a copilului, astfel încât acesta să apară ca fiind major.

Un cetățean spaniol a fost arestat pentru corupție de minori, iar la interogatoriul de la secția de poliție acesta și-a recunoscut faptele. Spaniolul a fost șantajat de familia minorului. Ei l-au amenințat că vor merge la poliție și vor spune că a întreținut raporturi sexuale cu un minor.

După ce a plătit două tranșe de bani, șantajul a continuat. Ba chiar a fost amenințat și cu moartea. El a mers la autorități și a povestit tot ce s-a întâmplat.

Iată imaginile cu eliberarea copilului:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel