Spania: Magistrații, decizie pentru românul care și-a ucis soția. Ce a ieșit la iveală

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:
sursa: www.elpais.com
sursa: www.elpais.com

Magistrații au luat decizia de a-l aresta preventiv pe românul de 69 de ani care și-a ucis soția într-o piață din Spania.  

Persoana arestată este investigată pentru comiterea faptelor de omor și de agresiune sexuală -  o infracțiune care nu a fost luată inițial în calcul - deși această acuzație ar putea varia în funcție de progresele înregistrate în procedurile de investigație. Organul judiciar a constatat faptul că nu au existat plângeri anterioare.

Vecinii au sunat la numărul de urgență 112 în jurul orei 1 dimineața, după o dispută violentă între cei doi soți în centrul Madridului. Bărbatul și-a lovit cu putere în cap soția de 49 de ani. Paramedicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. 

În prezent, anchetatorii au constatat că bărbatul ar fi lovit-o în cap cu un obiect dur care nu a fost încă identificat. Femeia avea haine pline de noroi. Ceea ce era necunoscut până acum este că aceasta a fost supusă unei agresiuni sexuale. 

Vecinii au auzit o ceartă puternică cu câteva clipe înainte, unele țipete și agresiuni care, după cum susțin ei, erau ceva obișnuit. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel