Madridul publică lista beneficiarilor voucherului de chirie pentru tineri (bono alquiler joven): Vezi dacă te numeri printre norocoși (DOCUMENT)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Marți, 24 ianuarie, guvernul Comunității Madrid va publica prima listă cu 3.400 de nume de beneficiari ai programului „bono alquiler joven“ - adică ai voucherului de chirie pentru tineri, care acordă o subvenție de 250 de euro pe lună. Cei de pe listă vor primi  sprijin pentru o perioadă de 24 de plăți lunare.

Cererile, al căror termen de depunere a început la 21 septembrie 2022, se adresează persoanelor fizice în vârstă de peste 35 de ani, care pot dovedi o sursă de venit regulat și care dețin sau sunt în măsură să semneze un contract de închiriere pentru o locuință sau o cameră, sau de cedare a folosinței, a cărui chirie este egală sau mai mică de 600 de euro pe lună în cazul închirierii unei locuințe și de 300 de euro pe lună în cazul închirierii unei camere, sau de până la 900 de euro și 450 de euro în mai multe comune, pentru o locuință care constituie sau va constitui reședința lor obișnuită și permanentă.

Madridul publică lista beneficiarilor voucherului de chirie pentru tineri (bono alquiler joven)

 

Ajutorul primit va fi de 250 de euro pe lună pentru fiecare chiriaș solicitant care devine beneficiar, în limita valorii lunare a chiriei sau a prețului de repartiție eligibil, pentru o perioadă maximă de 24 de plăți lunare, și va fi utilizat pentru a contribui la plata chiriei locuinței obișnuite sau a prețului de repartiție a locuinței sau camerei.

Pentru determinarea cuantumului chiriei eligibile nu se va lua în calcul nici valoarea garajelor sau a spațiilor de depozitare anexe la locuință, nici restul obligațiilor economice asumate în contract de către chiriaș, cum ar fi cheltuielile de comunitate, cheltuielile cu serviciile și dotările, impozitele și taxele.

Vezi dacă te numeri printre norocoși (DOCUMENT)

 

Vezi AICI lista completă a beneficiarilor, publicată astăzi în Monitorul Oficial al Comunității din Madrid (Document PDF).

 

-------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel