Spania, îngrozită: O româncă i-a tăiat gâtul colegului de apartament

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă de 40 de ani a fost arestată astăzi la Gata de Gorgos, Spania pentru tentativă de omor după înjunghierea unui bărbat cu care locuia în același apartament. 

Incidentul s-a produs noaptea trecută într-o casă situată în  Gata de Gorgos, Alicante.

Poliția Judiciară a Gărzii Civile din Xàbia a preluat ancheta. Din primele informații, femeia l-a înjunghiat pe bărbat de două ori în zona gâtului. Bărbatul, grav rănit, a fost dus de urgență la Spitalul Dénia, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. Starea bărbatului este în continuare una critică, iar medicii sunt rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire, potrivit La Vanguardia. 

Cei doi nu erau căsătoriți și nici nu formau un cuplu în mod oficial. Potrivit presei din Spania, femeia stătea în casa bărbatului cu chirie. Numai că bărbatul ar fi încercat să îi ceară româncei să plătească pentru cazare prin favoruri sexuale. Aceasta a refuzat avansurile, lucrurile ar fi degenerat, astfel că femeia l-a înjunghiat, informează Las Provincias.

Femeia este acum cercetată pentru tentativă de omor, urmând a se stabili exact împrejurările care au condus la aceste acțiuni.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel