Spania. Fratele ROMÂNCEI dispărute: Dana este MOARTĂ

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Fratele româncei dispărute spune că vrea ca tot chinul prin care trece să se sfârșescă. Acesta este sigur că sora lui a murit și nu are încredere în iubitul româncei. 

Fratele Danei, Florin Leonte spune că unul dintre vecinii femeii, un bărbat de 38 de ani a vorbit cu românca în ziua în care aceasta a dispărut. Amândoi trăiesc în Spania de mai bine de un deceniu și, în ciuda faptului că nu comunicau în fiecare zi, știau întotdeauna că celălalt este bine. Când iubitul româncei, care este și principalul suspect i-a spus că nu îi găsește sora, el nu i-a acordat prea mare importanță. 

"La început am crezut că a plecat cu altul, dar după câteva zile mi-am dat seama că ceva nu este în regulă", a spus fratele tinerei dipărute.

Au trecut mai mult de 3 săptămâni de când românca a dispărut, iar fratelei ei este din ce în ce mai sceptic că o mai poate găsi în viață. 

„Sora mea e moartă. Primele câteva zile au trecut mai ră, dar acum vrem doar să se termine", mai spune bărbatul. 

În tot acest timp, oamenii legi o caută pe româncă. Însă, pentru Florin, iubitul româncei este foarte suspect.

„De ce a anunțat dispariția dacă ea i-ar fi spus că se va întoarce în România?", spune românul care se referă la momentul în care Dana i-ar fi spus iubitului ei că vrea să plece din Spania. 

Românca este căutată cu patrule auto, cu biciclete, dar și cu ofițeri care au luat la pas străzile. La căutări participă și doi câini special antrenați. 

Agenții extind zona de căutare la aproximativ 27 de kilometri pătrați și fac tot posibilul să o găsească, conform elcaso.elnacional.cat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel