Spania. Tragedie greu de imaginat într-o familie de români: Fetița de un an a MURIT, sub privirile neputincioase ale mamei și bunicii

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Dramă într-o familie de români din Spania, după ce fetița în vârstă de numai un an și două luni a murit, sub privirile neputincioase ale mamei și bunicii. 

Luciana Soreanu, o fetiță româncă de un an și două luni a murit în Spania, în ciuda eforturilor disperate făcute de medici pentru a o salva pe micuță, scrie publicația La Voz de Galicia.

Fetița s-a stins din viață, luni 25 mai, la centrul medical din Vilalba, chiar sub ochii mamei și bunicii care nu au putut face nimic.

Familia nu știe dacă fetița suferea de vreo boală

 

Mama ei a povestit cum s-a întâmplat totul. Ea a ieșit dimineața împreună cu copilul să facă niște cumpărături la un magazin din localitatea Vilalbesa de Noche, unde familia este rezidentă. Cele două au ajuns acasă înainte de prânz, iar tocmai atunci a sunat telefonul. Când a terminat de vorbit, tânăra s-a uitat la fetița ei și a văzut-o întinsă pe jos, leșinată.

Mama și bunica fetiței au luat-o în brațe și au mers urgent la centrul medical din Vilalba. Scena de aici este de-a dreptul cutremurătoare, mama copilei țipând disperată la medici s-o salveze.  

Cadrele medicale s-au luptat mai mult de o oră încercând să-i salveze viața, dar în cele din urmă fetița a murit după ce a intrat în stop cardio-respirator și nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Cauzele morții par să fie naturale

 

Potrivit raportului medical inițial, fetița nu avea semne de violență pe corp, iar cauzele morții par să fie naturale. Totuși, această ipoteză va fi stabilită clar în urma autopsiei.

După confirmarea decesului copilei, poliția a preluat cazul și a ridicat trupul acesteia. În principiu, nu există nicio suspiciune de violență. Este foarte posibil ca fetița să fi suferit deja o boală iar părinții să nu fi știut nimic.

Fetita moarta spania

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel