SPANIA: Doi tineri români „extrem de afectuoși“ furau bunuri de valoare cu ajutorul... bebelușului lor

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Spania. Două românce au fost arestate la Bilbao, după ce au furat un ceas Rolex în valoare de peste 20.000 de euro
Spania. Două românce au fost arestate la Bilbao, după ce au furat un ceas Rolex în valoare de peste 20.000 de euro

Doi tineri români au fost arestați pentru că ar fi furat mai multe bunuri de valoare prin metoda îmbrățișării. Mămica româncă este în arest, în timp ce bărbatul este în liberate și are grijă de bebelușul lor.

Agenții Gărzii Civile din Talavera de la Reina și Puente del Arzobispo au arestat o familie de tineri români, acuzați că ar fi sustras numeroase bijuterii de la vârstnici prin metoda îmbrățișării. 

Un bărbat și o femeie, ambii români, au fost arestați ca presupuși autori ai mai multor infracțiuni de furt în orașul Puente del Arzobispo și Hinojosa de San Vicente, precum și a unei presupuse infracțiuni de tâlhărie cu violență în Alberche del Caudillo. 

Cei doi operau foarte ușor, alegându-și victimele din rândul persoanelor vârstnice. Tânăra mămică avea bebelușul în brațe în timpul comiterii furturilor, în timp ce bărbatul o aștepta în vehiculul său pentru a facilita fuga. Prefăcându-se o mai veche cunoștință, femeia cucerea încrederea persoanelor în vârstă, de care se apropia afectuos și le scoatea bijuteriile pe care le purtau în timp ce îi ofereau o îmbrățișare, a informat Delegația Guvernului într-un comunicat de presă.

Garda civilă a indicat că, din septembrie, cercetătorii au observat în regiune proliferarea furturilor prin această metodă.  De asemenea, în episodul din Alberche del Caudillo, femeia arestată este acuzată că i-ar fi provocat răni unui bărbat în vârstă, pe care încerca să îl deposedeze de un ceas de aur evaluat la peste 1.200 de euro.

În cele din urmă, după mai multe urmăriri și supraveghere polițiștii spanioli au arestat un bărbat și o femeie, de naționalitate română, pentru două presupuse infracțiuni de furt și o infracțiune de tâlhărie cu violență. Femeia a fost pusă la dispoziția Tribunalului de Primă Instanță și Instrucție a Gărzii Talavera de la Reina, în timp ce bărbatul a fost eliberat pentru a sta alături de bebelușul lor, relatează El Digital de Ciudad Real.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel