Spania: Doi muncitori români morți în condiții similare în același timp, în regiuni diferire. Coincidență sau nu?

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Doi muncitori români morți în decurs de câteva ore, în Spania,în condiții similare. Un bărbat de 55 de ani a murit strivit de un stâlp de beton, în timp ce lucra la extinderea unei parcări, la scurt timp după ce un alt muncitor român de 33 de a decedat după ce un copac a căzut pe el.

 Un bărbat în vârstă de 55 de ani a murit luni strivit de un stâlp de beton în timp ce lucra la extinderea parcării unui centru de sănătate din Boadilla del Monte. Accidentul de muncă s-a produs la ora locală 10.30. Medicii solicitați la fața locului au încercat să-l resusciteze pe bărbat, dar din păcate nu au putut face altceva decât să îi constate decesul. 

În aproape același timp, tot în jurul orei 10.30, dar în altă regiune a Spaniei, mai exact în Chantada, zona Galicia, un alt lucrător român, de 33 de ani, deceda în condiții similare, fiind strivit de un copac în exploatația forestieră unde lucra. Tot atunci, un alt român, de 54 de ani, coleg cu el, a suferit mai multe răni grave, fiind transportat de urgență la spital.

Citește și: Spania: Un român mort și altul grav rănit într-un accident stupid pe proprietatea unei biserici

 

Muncitorul român de 55 de ani, rezident în Villaverde, lucra la extinderea parcării unui centru de sănătate din orașul Madrid, au declarat surse Efe pentru anchetă. Victima desfășura lucrări de săpătură în jurul unui stâlp, când acesta s-a prăbușit, strivindu-l peste piept.

Totul indică o eroare sau o imprudență în execuția lucrărilor, deoarece stâlpul ar fi căzut atunci când temelia a fost slăbită,  ca urmare a lucrărilor care au fost întreprinse, precizează sursele.

Consiliul Local Boadilla regretă acest incident tragic și asigură „tot sprijinul posibil familiei acestui lucrător”, care fusese angajat de compania care execută acest proiect de mai bine de 10 ani, potrivit EFE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel