Spania. Cadavru descoperit într-o podgorie: Ar fi George, românul de 50 de ani dispărut sâmbătă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Marți dimineață, un bărbat care făcea curățenie într-un depozit de lângă ieșirea din Villarrobledo spre Las Mesas a observat în podgoria alăturată un cadavru. Trupul neînsuflețit al putea fi al unui român, dat dispărut sâmbătă de familie.

În urma unui apel la sediul Gărzii Civile din Albacete cu privire la apariția unui cadavru într-o podgorie din municipiu, lângă un cunoscut restaurant din cartierul Socuellamos, primii pași au fost făcuți de Poliția Judiciară, după cum a confirmat pentru La Tribuna de Albacete reprezentanți ai Gărzii Civile.

Autoritățile au confirmat că trupul nu prezenta semne externe de violență și că autopsia va fi efectuată joi în Perpetuo Socorro pentru a identifica cadavrul. Însă, până când nu se vor colaționa rapoartele, nu se poate confirma dacă este vorba de spre persoana dispărută de sâmbăta trecută, în Villarrobledo, de naționalitate română.

Cadavrul unui român, descoperit într-o podgorie din Spania

 

Românul dispărut se numește George și a dispărut de sâmbătă în zona centrală din Villarrobledo. Are 50 de ani, vorbește română și suferă de boli mintale. Ar putea fi dezorientat. Familia lui a cerut ajutor pentru a-l găsi.

Cel care a găsit cadavrul a fost un bărbat care lucra dimineața la curățarea unui rezervor de apă. Inițial i s-a părut a fi un manechin. Tot el a povestit că soția și fiica bărbatului de vârstă mijlocie de origine română dispărut au dus o fotografie la unitate unde lucrează pentru a fi pusă pe ușile benzinăriei, ca răspuns la sfatul dat de vânzătoarea care aflase, prin intermediul rețelelor de socializare, de dispariția unui bărbat care "ar putea fi dezorientat pentru că avea probleme psihice".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel