Spania. Bătaie sfârșită cu răni grave pentru doi români: unul a fost înjunghiat, iar unul a căzut de la etajul trei

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Spania. Un român și șapte portughezi, arestați în urma încăierării din Magaluf / Foto: Captură video youtube
Spania. Un român și șapte portughezi, arestați în urma încăierării din Magaluf / Foto: Captură video youtube

Un român în vârstă de 40 de ani se află în stare foarte gravă după ce a căzut de la etajul trei al unei clădiri din Plaça de Cort din Palma. La rândul său, un tânăr de 20 de ani, de aceeași naționalitate, a fost rănit prin înjunghiere.

Poliția națională investighează circumstanțele acestui dublu incident, care, potrivit primelor cercetări, ar fi fost rezultatul unei bătăi.

Membri ai Grupului Omucideri și ai Poliției Științifice au preluat ancheta privind aceste evenimente care, conform primelor indicii inițiale, sunt legate între ele.

În acest sens, surse din poliție au precizat că incidentul a avut loc la etajul trei al unui imobil din Plaza de Cort, unde a izbucnit o bătaie între cei doi bărbați, ambii originari din România.

 

Românul care a căzut de la etaj este grav rănit

 

În urma unei dispute și în circumstanțe care sunt încă în curs de investigare, unul dintre bărbați, în vârstă de 40 de ani, a căzut la pământ de la o înălțime de trei etaje. Abia după aproximativ 40 de minute a primit asistență de urgență, în stradă, din partea personalului medical al SAMU 061 și a fost transportat la Spitalul Universitar Son Espases.

Prognosticul său a fost clasificat ca fiind foarte grav, din cauza leziunilor grave provocate de cădere. Mai exact, potrivit SAMU 061, a suferit un traumatism cranian sever și o posibilă fractură de bazin și femur.

 

Românul înjunghiat avea mai multe tăieturi pe mâini 

 

Pe de altă parte, potrivit informațiilor transmise de SAMU 061, bărbatul de 20 de ani, tot de naționalitate română, care a fost atacat cu un cuțit, are mai multe răni la mâini care, în principiu, nu sunt grave.

Cu toate acestea, tânărul a fost trimis și la spitalul de referință pentru ca medicii de gardă să îi trateze tăieturile de pe membrele superioare.

După ce va fi externat și bine din punct de vedere medical, va fi dus la sediul poliției pentru a da o declarație cu privire la evenimentele care au avut loc miercuri după-amiază în această clădire din Plaza de Cort. Această zonă din centrul orașului Palma a fost izolată de membrii Poliției Naționale după ce a fost raportat incidentul.

SAMU 061 a activat o unitate medicală pentru a se ocupa de cei doi bărbați, formată din două ambulanțe medicalizate și o a treia unitate de bază, conform presei străine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel