Spania: Trei români trimiteau mii de euro în țară. Secretul, deconspirat

Narcis Popa |
Data publicării:

Poliția spaniolă a identificat plantații imense de marijuana pe un teren de aproximativ 38 000 de metri pătrați, lângă orașul Girona. Plantația era păzită de câini de pradă, iar toți cei implicați erau români care trimiteau sume enorme de bani în țară. 

Nimeni nu îndrăznea să facă verificări pe respectivul teren și asta pentru că românii au avut grijă să achiziționeze câini agresivi care speriau pe oricine. 

Oamenii legii au găsit peste 200 de plante de marijuana, dintre care 50 erau de aproximativ trei metri înălțime, cu mai multe ramuri și 8 kg de această substanță în preparate gata pentru distribuție. Oamenii legii au confiscat de asemenea, mai multe scale de precizie, îngrășăminte, diverse instrumente pentru prelucrarea, adnotări de tranzacții de vânzare și 1.200 de euro în numerar. 

Totul s-a întâmplat în orașul Maçanet de la Selva (Girona), iar ca urmare a acțiunii poliției au fost arestați două femei și un bărbat care ar fi responsabili de cultivare.

Nimeni n-ar fi găsit respectivul teren, dacă autoritățile de la București n-ar fi semnalat primirea unor sume mari de bani. Imediat a fost demarată o cooperare între autoritățile de la București și cele de la Madrid pentru identificarea surselor de bani. În mod evident, cei trei nu aveau alte ocupații astfel că au fost puși sub urmărire.

Nu a durat mult până ce românii au fost depistați. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel