Șoșoacă vrea la primăria Capitalei. Soțul senatoarei: "Se va face de rușine (..) Ea merge numai la cacealma"

Cristina Iacob |
Data publicării:

Un videoclip publicat de Diana Ivanovici - Șoșoacă a ridicat semne de întrebare cu privire la planurile sale de viitor în cariera politică. 

Silvestru Șoșoacă a făcut recent declarații referitoare la posibila candidatură a soției sale, controversata politiciană Diana Șoșoacă, la alegerile pentru Primăria Capitalei. El a comentat afirmațiile făcute de Diana într-un videoclip postat pe pagina sa de Facebook.

”Ar merita să mă inscriu și să le încurc planurile acestor criminali ai României” 

 

Într-un videoclip postat pe pagina personală de Facebook, senatoarea Șoșoacă a vorbit despre cum ”ar merita să se înscrie în lupta pentru București și să le încurce planurile” celorlalți candidați. Silvestru Șoșoacă, soțul senatoarei cu care în momentul de față se află în curs de divorț, a comentat despre acest subiect. 

„În drumurile mele prin Bucureștiul acesta super aglomerat, în Bucureștiul ăsta distrus de toți primarii care s-au perindat pe la conducerea lui. Un București nesemaforizat, un București inteligent, că doar avem un matematician la conducerea Bucureștiului care nu știe ce înseamnă semaforizare inteligentă, nu are cum. 

Bineînțeles că presa o să spună acuma că mă înscriu în lupta pentru București și le încurc ăstora planurile. Adevărul e că ar merita să mă înscriu în lupta pentru București și să le încurc planurile acestor criminali ai României și ai națiunii române, pentru că totul știți că totul a început la București. Aici sunt toate instituțiile statului, toate instituțiile administrative, aici e Parlamentul.  Aici s-a adunat toată placa de politicieni care sunt plătiți să nu facă nimic", a declarat senatoarea în videoclipul postat pe pagina sa de Facebook. 

„Îi lipsește spiritul gospodăresc”

 

Silvestru Șoșoacă a pus la îndoială seriozitatea intențiilor politice ale soției sale, sugerând că aceasta ar urmări doar să creeze "cacealma" în jurul ei. El a argumentat că Diana nu ar putea ocupa funcția de primar general al Capitalei din cauza lipsei de "spirit practic, de management", afirmând că aceasta acționează mai mult pe bază de emoție.

”Ea candidează la șapte primării deodată. E o glumă de-a ei, bineînțeles. Nu va candida. Acolo sunt câțiva candidații foarte puternici. Nici locul patru nu va lua și se va face de rușine, ea știe bine.  

Ea merge numai la cacealma. Mai are o mână de oameni care o urmăresc și trebuie să-i țină în episod de telenovelă zilnic sau aproape zilnic pe rețelele de socializare. Nu, nu va candida, cum nu va candida nici la primăria Iași. 

Nici nu ar putea fi primarul general al Capitalei, pentru asta trebuie să ai spirit practic, de management. Ea nu îl are. Ea lucrează pe emoție și e foarte bună pentru ceea ce face. Îi lipsește spiritul gospodăresc despre asta trebuie să vorbim nu despre altceva”, a declarat Silvestru Șoșoacă pentru Antena 3 CNN. 

-------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel