Șoșoacă, candidat la Primăria Capitalei. BEC i-a admis candidatura după ce a adus alte semnături

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Răsturnare de situație în cazul candidaturii Dianei Șoșoacă la primăria Capitalei. Aceasta va intra în cursa electorală, după ce BEC i-a admis candidatura.

După ce inițial candidatura sa a fost respinsă din cauza lipsei de semnături suficiente, senatoarea Diana Șoșoacă a reușit să devină totuși candidat pentru funcția de primar general al Capitalei.

Biroul Electoral de Circumscripție nr. 42 din București a admis în ultima zi candidatura acesteia, deși fusese inițial respinsă din cauza numărului insuficient de semnături valide.

Dosarul de candidatură al Dianei Șoșoască fusese respins inițial de Biroul Electoral al Municipiului București, deoarece aceasta strânsese doar 17.882 de semnături valide, sub pragul minim de 18.087 cerut pentru București conform legii.

În ultima zi de depunere a candidaturilor, marți, 30 aprilie, Diana Șoșoacă a reușit să completeze dosarul cu alte 2000 de semnături, potrivit Antena 3 CNN.

Această decizie a fost luată în contextul unei circulare emise tot marți de către BEC, care îndemna birourile electorale de circumscripție să permită candidaților să completeze documentele pentru dosarele lor.

Confirmând informația, Diana Șoșoacă a anunțat pe pagina sa de Facebook că Biroul Electoral i-a acceptat în cele din urmă candidatura.

Astfel, Diana Șoșoacă va candida din partea partidului SOS România la alegerile pentru funcția de primar general al Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel