Sorina Pintea nu renunță la candidatură. PSD o susține să ajungă la primărie (surse)

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Fostul ministru PSD al Sănătății, Sorina Pintea, recent eliberată din arestul poliției capitalei, este decisă să candideze în continuare pentru Primăria Baia Mare, susțin surse citate de Antena 3.

Abia eliberată din arest, Sorina Pintea nu renunță la candidatura pentru Primăria Baia Mare, urmând să facă anunțul peste câteva săptămâni, potrivit unor surse citate de Antena 3.

 Sorina are forța de a-l bate pe Cătălin Cherecheș. Este foarte respectată și apreciată în oraș. A făcut din spital o bijuterie. (...) Faza asta cu arestarea a întărit-o și a convins-o să candideze. A văzut și faptul că are susținerea băimărenilor”, declară surse din PSD.

Sursa citată mai spune și că, în ciuda faptului că a fost suspendată din PSD, Sorina Pintea va fi în continuare susținută și că va candida independent la alegerile locale, dar cu susținere din partea PSD-ALDE.

Sorina Pintea, manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" din Baia Mare, judeţul Maramureş, este acuzată de DNA de săvârşirea infracţiunii de luare de mită, în formă continuată. Reținută în urmă cu o săptămână pentru 30 de zile în această cauză,  Curtea de Apel Bucureşti a decis, ieri ca fostul ministru al Sănătăţii, să fie eliberată din arest, urmând ca aceasta să fie cercetată sub control judiciar.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel