Sorin Grindeanu a angajat două CONSILIERE: fosta miss Buzău și fiica lui Paul Stănescu

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Fostul premier Sorin Grindeanu, acum președinte la ANCOM, are două consiliere fără experiență, una fiind chiar fiica baronului PSD de Olt, fostul vicepremier Stănescu.

Șase consilieri. O mică armată de sfătuitori îl susține pe Sorin Grindeanu, șeful Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), notează Libertatea. El a devenit președinte al ANCOM din 7 noiembrie 2017.

Două dintre ele, Cătălina Miriță și Alina-Gabriela Modan, au trăsături comune: Nici o experiență. Legături de rudenie cu oameni puternici în stat.

Cătălina Miriță are 24 de ani, a fost angajată în 2019, până atunci lucrând, conform declarației de avere, la Asociația Română a Apei. CV-ul tinerei din Buzău lipsește de pe site, iar singurele mențiuni pe internet sunt, pe lângă urmarea unui master la SNSPA, succesele din cariera de model.

Cătălina Miriță nu e singura consilieră precoce de la ANCOM. O altă sfătuitoare a președintelui are numai 23 de ani. O cheamă Alina-Gabriela Modan. Un nume fără rezonanță. Asta pentru că Alina-Gabriela Stănescu s-a căsătorit, cu un an în urmă, la Caracal, cu Robert Modan.

Alina e fiica fostului vicepremier Paul Stănescu. Înainte să ajungă la autoritate, fiica lui Stănescu lucrase tot în curtea tatălui, la Agromec Vișina SA, companie asociată de presă cu influentul politican.

În afară de cele două, Grindeanu mai are 4 consilieri personali. E vorba despre Cătălin Iulian Constantinescu, Adelina Dincă, Silvia Rotaru și Flavia Mihaela Petrus.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel