Sora lui Mircea Badea a plecat din România: „Am ajuns să locuiesc în Italia, prizonieră a propriei vieți“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Naty, sora lui Mircea Badea, a hotărât, în această vară, să părăsească România. S-a stabilit în Italia alături de fiicele ei.

Sora prezentatorului de la Antena 3 s-a mutat în apropiere de Veneția, într-o zonă superbă. Recent, pe o rețea socială, Naty Badea a postat un mesaj în care a povestit prin ce clipe a trecut de când a decis să părăsească România.

“Italia a fost mereu destinația mea preferată pentru vacanțe. Dar de la a merge în vacanță în Italia până la a locui aici, e drum lung. Lung cam cât din România până în Italia. Cum am ajuns eu să locuiesc pentru moment în Italia, prizonieră a propriei vieți e poveste lungă și prea personală ca să fie spusă public.

Dar cum spunea un prieten de-al meu psiholog, de câte ori ești într-o situație dificilă, gândește-te la ce cadou te așteaptă dincolo de această situație. Cu acest gând încerc să împărtășesc aici, cu voi experiențele mele”, a scris Naty Badea, potrivit CanCan.

Sora lui Mircea Badea a plecat din România

 

Sora lui Mircea Badea a crezut că se va adapta imediat la un nou stil de viață, mai ales că Italia este țara pe care o adoră. În prezent, face tot ce ține de ea pentru a se acomoda în Peninsulă.

“Au trecut câteva luni de când mă aflu la Mestre, la 20 de minute de Veneția, cel mai frumos loc din lumea asta. Cum am reușit sau nu, mai ales nu, să mă adaptez la o țară pe care credeam că o cunosc și pe care credeam că o iubesc, asta aș vrea să vă povestesc.

Cu bune și cu rele, cu dificultăți și bucurii…ca-n viață… Nu veți auzi clișee și rutine de seară sau cum să fim frumoase sau cât de fashion am defilat eu la Veneția. Vă voi împărtăși adevărul meu despre o experiență a vieții normale și banale cu sinceritatea unei românce get beget…

Pe mâine deci… sau a domani, mai degrabă…:)))”, a mai scris aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel