Orban anunță rezultatul sondajului: PNL are un scor de 27%, PSD 30%

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat duminică rezultatul sondajului privind scorul partidelor. Potrivit lui Orban, PNL are 27% PNL, iar PSD 30% . Sondajul a fost făcut pe un eșantion de 26 de mii de cetățeni.

 
„Aproape 26.000 de subiecți au fost. Este un sondaj făcut prin operare față în față cu subiecții, nu e sondaj telefonic. Fiecare operator de interviu a operat pe tabletă. Tabletă are localizare GPS care îți permite să vezi dacă a respectat zonă. Fiecare interviu este stocat pe fișier audio și noi avem acces la fiecare fișier. 27% are PNL. (...) 30% e PSD, ceea ce e un scor catastrofal pentru ei. Gândiți-vă că în sondajele din ianuarie-februarie 2017 PSD ajunsese la un scor de 54-55%. PNL era după pierderea alegerilor pe 16-17%. PSD era cunoscut că are cel mai puternic nucleu dur. De data asta segmentul dus a PSD s-a redus”, a declarat Ludovic Orban, la B1.
 
De asemenea, pe locul 3 se află ALDE, cu 11.5%. Urmează apoi USR cu 10.2%, Pro România, cu 5.5%, apoi UDMR cu 5.1%. Sursele citate susțin că partidul lui Dacian Cioloș, PLUS, are un scor de 5%, iar PMP 4.2% .

 

 

Conform sondajului prezentat de Ludovic Orban, PNL este la 27%, în timp ce PSD este la 30,3%.

 

Pe locul 3 este ALDE, cu 11,5%, iar pe locul 4 este USR, cu 10,2. Pe locul 5 este Pro România cu 5,5%, UDMR are 5,1%, în timp ce noul partid al lui Dacian Ciolos, PLUS, are 5%.

Pe ultimul loc regăsim PMP-ul lui Traian Băsescu cu 4,2%. De asemenea, 1,5% dintre votanți nu știu pe cine vor alege.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel